nieuws

Isover geeft tips over renoveren en isoleren

bouwbreed

capelle a/d ijssel – Professionals die woningrenovaties plannen en tegelijkertijd een na-isolatie willen laten uitvoeren, kunnen baat hebben bij de nieuwe brochure van Isover, �Renoveren en na-isoleren�. De brochure geeft per constructie praktische tips over de opbouw en verwerking van de Isover isolatiematerialen, zoals bijvoorbeeld glaswoldekens en -vlokken en Comfortpanelen, die voor dat bouwdeel geschikt […]

capelle a/d ijssel – Professionals die woningrenovaties plannen en tegelijkertijd een na-isolatie willen laten uitvoeren, kunnen baat hebben bij de nieuwe brochure van Isover, �Renoveren en na-isoleren�.

De brochure geeft per constructie praktische tips over de opbouw en verwerking van de Isover isolatiematerialen, zoals bijvoorbeeld glaswoldekens en -vlokken en Comfortpanelen, die voor dat bouwdeel geschikt zijn. Ook is per constructie aangegeven wat de energiebesparing kan zijn. Met het rekenprogramma Renocal op de bijgevoegde cd-rom is uit te rekenen hoe snel een investering zich terugverdient. Bij de huidige energieprijzen zal dat voor een spouwmuur- en dakisolatie vijf jaar zijn, geeft Isover aan.

De bouwdelen die achtereenvolgens worden behandeld zijn hellende daken, vlakke daken aan de onderzijde, dakkapellen, spouwmuren, massieve metselwerk buitenmuren, lichte scheidingswanden, houten of betonnen beganegrondvloeren en verdiepingvloeren.

Reageer op dit artikel