nieuws

Inbraakbestendige brievenbussen van Knobloch nu ook in Nederland

bouwbreed

– Brievenbussen, brievenbusunits en accessoires van de Duitse fabrikant Knobloch worden sinds kort in Nederland uitgebracht door Olman uit Alphen aan den Rijn. De brievenbussen zijn zoveel mogelijk inbraakbestendig gemaakt. De fabrikant gebruikt onder andere aluminium, kunststof, glas en polycarbonaat om ze te maken. De brievenbussen zijn verkrijgbaar als vrijstaand, voor inbouw in muren of met achteruitname in een hek of muur. Alle varianten zijn verkrijgbaar in een liggende en een staande uitvoering en in elke gewenste RAL-kleur. De accessoires zijn deurbellen, huisnummers, naamplaatjes en intercom- en videosystemen. De algemene productgarantie bedraagt 5 jaar; de garantie op doorroesten 10 jaar. Documentatie is opvraagbaar via www.olmanverlichting.nl.

Reageer op dit artikel