nieuws

Drenthe en Assen: tweede NS-station

bouwbreed Premium

assen – De provincie Drenthe en de gemeente Assen willen in Assen-Zuid een tweede NS-station bouwen. Het station moet grenzen aan het nieuwe TT-circuit. Dit najaar legt de provincie het plan voor aan verkeersminister Peijs. Op station Assen-Zuid zullen zich dagelijks 1500 reizigers melden; personeel van bedrijven die zich op het bedrijvenpark bij de A28/A33 […]

assen – De provincie Drenthe en de gemeente Assen willen in Assen-Zuid een tweede NS-station bouwen. Het station moet grenzen aan het nieuwe TT-circuit. Dit najaar legt de provincie het plan voor aan verkeersminister Peijs.

Op station Assen-Zuid zullen zich dagelijks 1500 reizigers melden; personeel van bedrijven die zich op het bedrijvenpark bij de A28/A33 vestigen. Tevens wordt jaarlijks gerekend op een half miljoen bezoekers van attractiepark TT-World.

Reageer op dit artikel