nieuws

Studie openlucht zwembad Ommen

bouwbreed

ommen – De gemeente Ommen heeft een onderzoek laten verrichten naar de mogelijke invullingen voor het openlucht zwembad Olde Vechte. Uit het onderzoek van Hopman Andres Consultants wordt een voorstel gedaan het huidige zwembad om te bouwen tot een thematisch park in Romeinse sferen, bestaande uit een recreatief bassin, een kleurbassin, bubbelbad, golfslagbad, overdekte glijbaan, […]

ommen – De gemeente Ommen heeft een onderzoek laten verrichten naar de mogelijke invullingen voor het openlucht zwembad Olde Vechte.

Uit het onderzoek van Hopman Andres Consultants wordt een voorstel gedaan het huidige zwembad om te bouwen tot een thematisch park in Romeinse sferen, bestaande uit een recreatief bassin, een kleurbassin, bubbelbad, golfslagbad, overdekte glijbaan, wildwaterbaan en speelvoorzieningen.

In het rapport worden investeringen van 1 tot 3 miljoen euro genoemd. Op dit moment is de levensduur van de technische staat van het huidige zwembad feitelijk verstreken. Aanpassingen zijn derhalve noodzakelijk. Naar verwachting wordt na de zomer een beslissing genomen hoe de plannen verder ingevuld gaan worden.

Reageer op dit artikel