nieuws

Rol Kenniscentrum PPS gaat veranderen

bouwbreed

den haag – Het Kenniscentrum PPS (Publiek Private Samenwerking) gaat zich meer richten op pps-kennismanagement en op de sectoren waar dit nieuwe fenomeen nog moeilijk van de grond komt. “Daarmee verandert het centrum zijn rol van aanjager en voortrekker van pps naar kennismanagement”, zegt een woordvoerder van het ministerie van Financiën waar het nieuwe kenniscentrum […]

den haag – Het Kenniscentrum PPS (Publiek Private Samenwerking) gaat zich meer richten op pps-kennismanagement en op de sectoren waar dit nieuwe fenomeen nog moeilijk van de grond komt. “Daarmee verandert het centrum zijn rol van aanjager en voortrekker van pps naar kennismanagement”, zegt een woordvoerder van het ministerie van Financiën waar het nieuwe kenniscentrum wordt ingelijfd. De medewerkers van het voormalige kenniscentrum worden ondergebracht in een nieuwe afdeling binnen het ministerie: het zogenoemde PPS en Asset Management.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels