nieuws

Kunststof tegel als afwerking garagevloer

bouwbreed Premium

renton – Dynotile uit het Amerikaanse Renton levert kunststof vloerafwerkingen voor garages en werkplaatsen. De fabrikant maakt uit een speciaal polymeer vloertegels die met een gepatenteerde verbinding elkaar overlappen en in elkaar haken. De tegels hebben de structuur van een honingraat die de Dynotile zijn sterkte geven. Aan de zijkanten van de honingraten zitten luchtkanaaltjes […]

renton – Dynotile uit het Amerikaanse Renton levert kunststof vloerafwerkingen voor garages en werkplaatsen. De fabrikant maakt uit een speciaal polymeer vloertegels die met een gepatenteerde verbinding elkaar overlappen en in elkaar haken.

De tegels hebben de structuur van een honingraat die de Dynotile zijn sterkte geven. Aan de zijkanten van de honingraten zitten luchtkanaaltjes die de ruimte tussen de ondervloer en de tegels ventileren en vocht laten opstijgen en verdampen. Door de specifieke constructie fungeert een Dynotile-vloer ook als isolerende laag. Het systeem vergt weinig voorbereiding. Het materiaal weerstaat onder meer vuur, chemische stoffen en ultraviolet licht.

Reageer op dit artikel