nieuws

Forse uitbreiding discotheek Mondial

bouwbreed

beek – Discotheek Mondial in het Limburgse Beek gaat fors uitbreiden. Een verbouwing moet ruimte bieden voor duizend bezoekers meer dan nu het geval is. Nu is er plaats voor 1700 bezoekers. De kosten bedragen 2,5 miljoen euro. Naast de huidige discotheek komt er een ruimte voor onder meer modeshows en feesten. Mondial wil in […]

beek – Discotheek Mondial in het Limburgse Beek gaat fors uitbreiden. Een verbouwing moet ruimte bieden voor duizend bezoekers meer dan nu het geval is. Nu is er plaats voor 1700 bezoekers. De kosten bedragen 2,5 miljoen euro.

Naast de huidige discotheek komt er een ruimte voor onder meer modeshows en feesten.

Mondial wil in het najaar van 2007 beginnen met de verbouwing, die in 2008 klaar moet zijn. Het aantal medewerkers groeit dan van 70 naar 100. De gemeente Beek staat welwillend tegenover de plannen.

Reageer op dit artikel