nieuws

Bilfinger Berger in Noorse pps-snelweg

bouwbreed

mannheim – Een consortium onder leiding van Bilfinger Berger neemt 38 kilometer snelweg in Noorwegen voor zijn rekening. Het publiek-privaat uit te voeren project vertegenwoordigt een waarde van 450 miljoen euro. De weg met talrijke bruggen en tunnels maakt deel uit van de E18 tussen Oslo en Kristiansand. De groep treedt op als financier, bouwer […]

mannheim – Een consortium onder leiding van Bilfinger Berger neemt 38 kilometer snelweg in Noorwegen voor zijn rekening. Het publiek-privaat uit te voeren project vertegenwoordigt een waarde van 450 miljoen euro. De weg met talrijke bruggen en tunnels maakt deel uit van de E18 tussen Oslo en Kristiansand. De groep treedt op als financier, bouwer en 25 jaar lang als beheerder van de snelweg. Voor Bilfinger Berger betekent de opdracht de eerste keer dat in Scandinavië een pps-werk is binnengehaald.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels