nieuws

Balfour Beatty doet uitstekende zaken

bouwbreed

londen – De bouwer en civieltechnische aannemer Balfour Beatty, één van de topdrie aannemers van Groot-Brittannië, doet dit jaar uitstekende zaken. Het opdrachtenboek staat op op zo�n 12 miljard euro en de vooruitzichten voor de rest van het jaar zijn prima, aldus Balfour Beatty in een �update� aan de aandeelhouders. “De markten zijn positief gebleven. […]

londen – De bouwer en civieltechnische aannemer Balfour Beatty, één van de topdrie aannemers van Groot-Brittannië, doet dit jaar uitstekende zaken.

Het opdrachtenboek staat op op zo�n 12 miljard euro en de vooruitzichten voor de rest van het jaar zijn prima, aldus Balfour Beatty in een �update� aan de aandeelhouders. “De markten zijn positief gebleven. We verwachten dat onze bedrijven in de tweede helft van het jaar goed zullen blijven presteren en dat de groep in 2006 een goede vooruitgang zal boeken.” Balfour Beatty heeft de afgelopen tijd enkele grote opdrachten binnengehaald, met name in Groot-Brittannië en in Australië. De Britse aannemer reageerde ook op de recente kritiek op Metronet, het consortium dat de Londense metro vernieuwt en waar Balfour Beatty een 20 procent belang in heeft.

Reageer op dit artikel