nieuws

Aanbesteding tunnel A2 dit najaar

bouwbreed

den haag – De aanbesteding voor de tunnel in de A2 in Maastricht gaat dit najaar van start. De ondertunneling van de weg, waarvoor 631 miljoen euro is gereserveerd, zal worden aanbesteed via de concurrentiegerichte dialoog. Minister Peijs (verkeer) heeft afgelopen week met de gemeenten Maastricht en Meerssen en de provincie Limburg een samenwerkingsovereenkomst getekend […]

den haag – De aanbesteding voor de tunnel in de A2 in Maastricht gaat dit najaar van start. De ondertunneling van de weg, waarvoor 631 miljoen euro is gereserveerd, zal worden aanbesteed via de concurrentiegerichte dialoog.

Minister Peijs (verkeer) heeft afgelopen week met de gemeenten Maastricht en Meerssen en de provincie Limburg een samenwerkingsovereenkomst getekend voor het project. De keuze voor de tunnel staat vast; het is de bedoeling dat marktpartijen de komende tijd tunnelvarianten gaan ontwikkelen.

Het is de eerste keer dat Rijkswaterstaat ervoor kiest zo�n groot wegenproject aan te besteden via de concurrentiegerichte dialoog.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels