nieuws

Twee projecten voor BAM in Schotland

bouwbreed

bunnik – HBG Properties, de Britse vastgoedonderneming van BAM, heeft voor 50 miljoen euro twee vastgoedprojecten in Schotland verworven. In het centrum van Glasgow werd voor 45 miljoen euro een winkellocatie gekocht. Het 5800 vierkante meter grote gebouw, dat voor een groot deel is verhuurd, zal worden vernieuwd en verbeterd. Op een kantorenpark in Edinburgh […]

bunnik – HBG Properties, de Britse vastgoedonderneming van BAM, heeft voor 50 miljoen euro twee vastgoedprojecten in Schotland verworven.

In het centrum van Glasgow werd voor 45 miljoen euro een winkellocatie gekocht. Het 5800 vierkante meter grote gebouw, dat voor een groot deel is verhuurd, zal worden vernieuwd en verbeterd. Op een kantorenpark in Edinburgh kocht HBG Properties het laatste beschikbare bouwterrein voor ruim 5 miljoen euro. In oktober zal er worden gestart met de bouw van ongeveer 3500 vierkante meter kantoorruimte.

Reageer op dit artikel