nieuws

Persoonlijkheidsanalyse helpt bij carrièrekeuze

bouwbreed Premium

hoofddorp – Een persoonlijkheidsanalyse die helpt bij het maken van carrièrekeuzes en het vinden van een passende baan. Dat is de PAPI-methodiek (Personality and Preference Inventory) van wervings-, selectie- en detacheringsbureau Engenius, die ingenieurs de mogelijkheid biedt hun persoonlijkheid op de werkvloer in kaart te brengen. PAPI analyseert het zelfbeeld van de respondent door middel […]

hoofddorp – Een persoonlijkheidsanalyse die helpt bij het maken van carrièrekeuzes en het vinden van een passende baan. Dat is de PAPI-methodiek (Personality and Preference Inventory) van wervings-, selectie- en detacheringsbureau Engenius, die ingenieurs de mogelijkheid biedt hun persoonlijkheid op de werkvloer in kaart te brengen. PAPI analyseert het zelfbeeld van de respondent door middel van een uitgebreide vragenlijst via internet. Vervolgens ontvangt de ingenieur een persoonlijke en vertrouwelijke analyse, met daarin zijn behoeften en (gewenste) rollen op de werkvloer. Daarna volgt een persoonlijk gesprek met een projectcoördinator van Engenius.

Reageer op dit artikel