nieuws

Oranjewoud krikt winst drie ton op

bouwbreed

gouda – Ingenieursbureau Oranjewoud heeft vorig jaar een winst geboekt van 4,6 miljoen euro. Het resultaat ligt 3 ton boven de prestatie van 2004. De ingenieurs uit Heerenveen versterkten vorig jaar hun positie op de Belgische markt door de overname van Haecon uit Gent. Desondanks daalde de totale omzet van het bureau met 2 procent […]

gouda – Ingenieursbureau Oranjewoud heeft vorig jaar een winst geboekt van 4,6 miljoen euro. Het resultaat ligt 3 ton boven de prestatie van 2004.

De ingenieurs uit Heerenveen versterkten vorig jaar hun positie op de Belgische markt door de overname van Haecon uit Gent. Desondanks daalde de totale omzet van het bureau met 2 procent tot 178 miljoen euro. In november kwamen de aandelen Oranjewoud in handen van de door de Enschedeër Gerard Sanderink geleide onderneming Centric. Vanwege de grote bekendheid van de naam van het ingenieursbureau, gaat Centric – waarvan de niet ingenieursactiviteiten in een apart bedrijf zijn gezet – verder onder de naam Oranjewoud. Ten gevolge van de aandelenruil is Oranjewoud voortaan beursgenoteerd.

Reageer op dit artikel