nieuws

Nieuwe directeur HBG Deutschland

bouwbreed

bunnik – Koninklijke BAM Groep heeft Kees Jan Klap benoemd tot directeur van HBG Deutschland. Hij volgt Gerhard Tucheler op, die met pensioen gaat. Klap is momenteel directeur van Wayss & Freytag Ingenieurs Bau. Hij zal daar niet worden vervangen, waardoor de directie van Wayss & Freytag na zijn vertrek nog maar uit twee personen bestaat: […]

bunnik – Koninklijke BAM Groep heeft Kees Jan Klap benoemd tot directeur van HBG Deutschland. Hij volgt Gerhard Tucheler op, die met pensioen gaat.

Klap is momenteel directeur van Wayss & Freytag Ingenieurs Bau. Hij zal daar niet worden vervangen, waardoor de directie van Wayss & Freytag na zijn vertrek nog maar uit twee personen bestaat: Andreas Schmieg en Hans Wenkenbach.

HBG Deutschland, waar Klap aan de slag gaat, biedt de Duitse werkmaatschappijen van BAM juridische, fiscale en financiële ondersteuning.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels