nieuws

Met DucoFit 50 onzichtbaar ventileren

bouwbreed

veurne – Duco uit Veurne, België, heeft een nieuw zelfregelend ventilatierooster op de markt gebracht dat zo goed als onzichtbaar op de tussenkalf kan worden geplaatst. Deze DucoFit 50 (ZR) is geschikt voor nieuwbouw en renovatie. De roosterhoogte is slechts 50 millimeter. Toch is de luchtdoorlaat 18,3 dm3/s. De optioneel zelfregelende klep zorgt voor een […]

veurne – Duco uit Veurne, België, heeft een nieuw zelfregelend ventilatierooster op de markt gebracht dat zo goed als onzichtbaar op de tussenkalf kan worden geplaatst.

Deze DucoFit 50 (ZR) is geschikt voor nieuwbouw en renovatie. De roosterhoogte is slechts 50 millimeter. Toch is de luchtdoorlaat 18,3 dm3/s. De optioneel zelfregelende klep zorgt voor een constante luchtdoorlaat, wat energiewinst betekent. Het geponste binnenrooster doet dienst als insectenrooster. Omdat het binnenrooster afneembaar is, is het hele ventilatierooster gemakkelijk te reinigen.

De bediening vindt plaats met een hendel, koord of stang. De DucoFit 50 is verkrijgbaar in alle RAL kleuren. De montage is eenvoudig. De bevestigingen zijn ook niet zichtbaar.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels