nieuws

Disano-verlichting verfraait straatbeeld

bouwbreed

leidschendam – Attiva uit Leidschendam importeert twee nieuwe decoratieve buitenverlichtingsarmaturen van het merk Disano. Ze heten Iris en Ma-Tita. Als een bloem hangt het Iris-armatuur aan een ranke steel. Het licht schijnt naar beneden. De verlichting lijkt uitsluitend decoratief, maar is het niet, benadrukt Attica. De armaturen hebben professionele straatverlichtingsoptieken, zodat ze functioneel én decoratief […]

leidschendam – Attiva uit Leidschendam importeert twee nieuwe decoratieve buitenverlichtingsarmaturen van het merk Disano. Ze heten Iris en Ma-Tita.

Als een bloem hangt het Iris-armatuur aan een ranke steel. Het licht schijnt naar beneden. De verlichting lijkt uitsluitend decoratief, maar is het niet, benadrukt Attica. De armaturen hebben professionele straatverlichtingsoptieken, zodat ze functioneel én decoratief de stad kunnen verfraaien.

De armaturen zijn geheel van aluminium en door middel van verschillende uithouders aan de mast te monteren. Meerlichtsvariaties zijn mogelijk. Montage op verschillende hoogtes eveneens. Er zijn verschillende kleurcombinaties.

De Ma-Tita heeft eenzelfde armatuur als de Iris, maar een andere mast en uithouder. Deze zijn zeshoekig en beelden een geknakt potlood uit. De importeur ziet de Ma-Tita vooral toegepast bij speeltuinen, schoolpleinen en kinderdagverblijven.

Reageer op dit artikel