nieuws

Bouwers zweten op Vliegende Hollander

bouwbreed

kaatsheuvel – De nieuwste en grootste attractie van De Efteling gaat dit jaar niet meer open. De Vliegende Hollander zou begin dit seizoen in gebruik worden genomen, maar de bouwers hebben meer tijd nodig. In de attractie worden verscheidene complexe achtbaantechnieken gecombineerd. Tijdens tests bleek de overgang van varen naar vliegen, de aanloop naar een […]

kaatsheuvel – De nieuwste en grootste attractie van De Efteling gaat dit jaar niet meer open.

De Vliegende Hollander zou begin dit seizoen in gebruik worden genomen, maar de bouwers hebben meer tijd nodig. In de attractie worden verscheidene complexe achtbaantechnieken gecombineerd. Tijdens tests bleek de overgang van varen naar vliegen, de aanloop naar een steile lift, niet altijd betrouwbaar en comfortabel.

Reageer op dit artikel