nieuws

Biddinghuizen moet wachten op renovatie

bouwbreed

biddinghuizen – De renovatie van het centrum in Biddinghuizen is voorlopig uitgesteld. De gemeente Dronten en woningbouwvereniging OFW hebben de begroting nog niet rond, de eerder toegezegde subsidie van 300.000 euro komt in het gedrang. OFW en de gemeente zijn bezig met een herziening van de plannen. In de vorig jaar gepresenteerde plannen was onder […]

biddinghuizen – De renovatie van het centrum in Biddinghuizen is voorlopig uitgesteld. De gemeente Dronten en woningbouwvereniging OFW hebben de begroting nog niet rond, de eerder toegezegde subsidie van 300.000 euro komt in het gedrang.

OFW en de gemeente zijn bezig met een herziening van de plannen. In de vorig jaar gepresenteerde plannen was onder meer sprake van sloop van een aantal panden en nieuwbouw van winkels met daarboven appartementen. De gemeente zou het openbaar gebied voor haar rekening nemen.

In verband met de wijzigingen zal dit najaar een bestemmingsplanprocedure aanvangen. Hierdoor wordt naar verwachting dit jaar niet meer begonnen met de uitvoering van het project.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels