nieuws

Trillertiller zet trilplaat simpel in en uit bus

bouwbreed Premium

amsterdam – De Trillertiller. Onder die naam levert Wiegel Transport Equipment uit Voorhout een tilhulp om trilplaten in en uit een bestelbus te zetten. Dat gebeurt met de hand; de kracht die daarvoor nodig is blijft volgens de leverancier beneden de 25 kilo die de Arbowet als maximum noemt. De Trillertiller bestaat uit een stalen […]

amsterdam – De Trillertiller. Onder die naam levert Wiegel Transport Equipment uit Voorhout een tilhulp om trilplaten in en uit een bestelbus te zetten. Dat gebeurt met de hand; de kracht die daarvoor nodig is blijft volgens de leverancier beneden de 25 kilo die de Arbowet als maximum noemt. De Trillertiller bestaat uit een stalen frame met een vast en een beweegbaar deel. Het vaste deel wordt op de vloer van de bus geschroefd. In het beweegbare deel wordt de triller gehangen. Door een hendel op en neer te bewegen zet het bewegende frame de triller in en uit de bus. Wiegel noemt de Trillertiller een universeel hulpmiddel dat geschikt is voor alle merken.

Reageer op dit artikel