nieuws

Tivolipark in zee met Britse toparchitecten

bouwbreed

kopenhagen – De gerenommeerde Britse architecten Norman Foster, Pickard Chilton en Pei Cobb Freed leveren alle drie afzonderlijk een ontwerp voor een topklasse hotel in het amusementspark Tivoli in Kopenhagen. Het ondernemingsbestuur van Tivoli stelt te willen mikken op een spectaculair bouwwerk met 160 kamers en eventueel ook een aantal luxe appartementen voor permanente bewoning. […]

kopenhagen – De gerenommeerde Britse architecten Norman Foster, Pickard Chilton en Pei Cobb Freed leveren alle drie afzonderlijk een ontwerp voor een topklasse hotel in het amusementspark Tivoli in Kopenhagen. Het ondernemingsbestuur van Tivoli stelt te willen mikken op een spectaculair bouwwerk met 160 kamers en eventueel ook een aantal luxe appartementen voor permanente bewoning. Een jury maakt in augustus/september het winnende ontwerp bekend.

Reageer op dit artikel