nieuws

Schade door windhoos in Noordwijkerhout

bouwbreed Premium

NOORDWIJKERHOUT – Een windhoos heeft gisternacht aan de Delflaan in Noordwijkerhout grote schade aangericht. Door de kracht van de wind is een vrachtwagen omvergeblazen en zijn de voorpui en het dak van een bedrijfspand compleet verwoest. Een verrijdbare kas werd vernield en belandde enkele meters verderop in het land. De schade zal waarschijnlijk boven de […]

NOORDWIJKERHOUT – Een windhoos heeft gisternacht aan de Delflaan in Noordwijkerhout grote schade aangericht. Door de kracht van de wind is een vrachtwagen omvergeblazen en zijn de voorpui en het dak van een bedrijfspand compleet verwoest. Een verrijdbare kas werd vernield en belandde enkele meters verderop in het land. De schade zal waarschijnlijk boven de 500.000 euro uitvallen.

Reageer op dit artikel