nieuws

Philips geeft cursus over verlichting

bouwbreed

eindhoven – Philips gaat verlichtingscursussen geven aan groothandelaren, installateurs, architecten en verlichtingsontwerpers. Daarvoor is de Philips Lighting Academy opgericht. Volgens het bedrijf is er duidelijk behoefte is aan meer training over verlichting. Het bijhouden van ontwikkelingen op het gebied van wetgeving/richtlijnen en (duurzame) innovaties speelt een grote rol, maar ook kennis opdoen over consumentenwensen en […]

eindhoven – Philips gaat verlichtingscursussen geven aan groothandelaren, installateurs, architecten en verlichtingsontwerpers. Daarvoor is de Philips Lighting Academy opgericht.

Volgens het bedrijf is er duidelijk behoefte is aan meer training over verlichting. Het bijhouden van ontwikkelingen op het gebied van wetgeving/richtlijnen en (duurzame) innovaties speelt een grote rol, maar ook kennis opdoen over consumentenwensen en gebruikskosten.

De lengte van een cursus kan variëren van enkele uren tot meerdere dagen, afhankelijk van de ervaring van de deelnemer en de moeilijkheid van de materie.

Inlichtingen: 040-402787500 of e-mail licht.infoservice@philips.com

Reageer op dit artikel