nieuws

Nauwelijks extra files door wegwerk

bouwbreed

DEN HAAG – De werkzaamheden die in het eerste kwartaal van 2006 in het kader van het groot onderhoud aan snelwegen werden uitgevoerd, hebben tot 1 procent extra files geleid. Dat heeft minister Peijs (verkeer) gisteren aan de Tweede Kamer laten weten. De gevolgen van de wegwerkzaamheden in het kader van het Meerjarenprogramma Infrastructuur en […]

DEN HAAG – De werkzaamheden die in het eerste kwartaal van 2006 in het kader van het groot onderhoud aan snelwegen werden uitgevoerd, hebben tot 1 procent extra files geleid. Dat heeft minister Peijs (verkeer) gisteren aan de Tweede Kamer laten weten. De gevolgen van de wegwerkzaamheden in het kader van het Meerjarenprogramma Infrastructuur en Transport (MIT) zijn daardoor in de eerste drie maanden van 2006 beperkt gebleven.

Reageer op dit artikel