nieuws

Markthal Provast gaat naar Rodamco Europe

bouwbreed Premium

rotterdam – Rodamco Europe heeft van Provast de Markthal in Rotterdam gekocht. Met de transactie is een bedrag gemoeid van 28 miljoen euro. De beleggingsmaatschappij denkt een aanvangsrendement te halen van 6,5 procent. De door Provast ontwikkelde Markthal is een bijzonder project, waar een overdekte, permanente voedselmarkt onderdeel van uitmaakt. De markt krijgt op 1900 […]

rotterdam – Rodamco Europe heeft van Provast de Markthal in Rotterdam gekocht. Met de transactie is een bedrag gemoeid van 28 miljoen euro. De beleggingsmaatschappij denkt een aanvangsrendement te halen van 6,5 procent.

De door Provast ontwikkelde Markthal is een bijzonder project, waar een overdekte, permanente voedselmarkt onderdeel van uitmaakt. De markt krijgt op 1900 vierkante meter honderd grotendeels vaste kramen. De markthal biedt tevens ruimte aan winkels (3000 vierkante meter), horeca (1600 vierkante meter) en een supermarkt (1800 vierkante meter). Het complex wordt in een boog omgeven door een gebouw met 246 woningen. Er is voorzien in een garage met een capaciteit van 1100 voertuigen.

De oplevering van de markthal is gepland tegen het einde van 2009. Het ontwerp komt van bureau MVDRV.

Reageer op dit artikel