nieuws

Groene Hart en kust ook sleutelprojecten

bouwbreed

den haag – De PvdA vindt dat het kabinet zich moet bezinnen op een derde generatie sleutelprojecten. Na de stedelijke vernieuwingsprojecten, de hsl-stations en de Zuidas moet het Rijk zich gaan richten op nieuwe projecten die een integrale aanpak verdienen. De PvdA vindt zelf dat de ontwikkeling in het Groene Hart een bijzondere aanpak verdient. […]

den haag – De PvdA vindt dat het kabinet zich moet bezinnen op een derde generatie sleutelprojecten. Na de stedelijke vernieuwingsprojecten, de hsl-stations en de Zuidas moet het Rijk zich gaan richten op nieuwe projecten die een integrale aanpak verdienen.

De PvdA vindt zelf dat de ontwikkeling in het Groene Hart een bijzondere aanpak verdient. Ook de de versterking van het onderliggende wegennet in de Randstad en de “natuurlijke en veilige kust” komen er volgens PvdA-kamerlid Co Verdaas voor in aanmerking.

Het kamerlid deed de suggestie gisteren tijdens een overleg met minister Dekker, die toezegde dat zij zich erop gaat beraden.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels