nieuws

Glazen afdak als architectonisch detail

bouwbreed

hoddesdon – Het bedrijf DR Services levert glazen afdaken zonder frame in de vorm van een bouwpakket. De fabrikant uit het Britse Hoddesdon gebruikt glas dat is gelamineerd met pvb-folie; materiaal dat volgens de producent niet kan versplinteren en vallen. Goedkoper is gehard glas dat echter wel valt wanneer het breekt. Het glas rust op […]

hoddesdon – Het bedrijf DR Services levert glazen afdaken zonder frame in de vorm van een bouwpakket. De fabrikant uit het Britse Hoddesdon gebruikt glas dat is gelamineerd met pvb-folie; materiaal dat volgens de producent niet kan versplinteren en vallen.

Goedkoper is gehard glas dat echter wel valt wanneer het breekt. Het glas rust op consoles en staven uit roestvast staal. Het geheel vormt een constructie die sterk genoeg is om over te lopen, belooft DR Services.

De afdaken worden voornamelijk gebruikt als architectonisch detail, al kunnen ze ook mensen droog houden tijdens een bui. De fabrikant levert uiteenlopende bouwdelen uit glas.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels