nieuws

FC Groningen wil Euroborg uitbreiden

bouwbreed

GRONINGEN – FC Groningen overweegt het nieuwe stadion Euroborg met vierduizend plaatsen uit te breiden. Aangezien de constructie het bouwen in de hoogte niet toelaat, wordt overwogen het speelveld enkele meters te verlagen. Door in de diepte te gaan kunnen maximaal drieduizend extra stoelen worden geplaatst. Een extra rij in de eerste ring levert nog […]

GRONINGEN – FC Groningen overweegt het nieuwe stadion Euroborg met vierduizend plaatsen uit te breiden. Aangezien de constructie het bouwen in de hoogte niet toelaat, wordt overwogen het speelveld enkele meters te verlagen. Door in de diepte te gaan kunnen maximaal drieduizend extra stoelen worden geplaatst. Een extra rij in de eerste ring levert nog eens ruimte voor duizend plaatsen op.

Reageer op dit artikel