nieuws

Deltawerken een van de wereldwonderen

bouwbreed

rijswijk – De Deltawerken staan evenals onder meer de Eiffeltoren en de Golden Gate Bridge op de lijst van de zeven wereldwonderen van de moderne tijd. Maandblad Quest liet 111 experts uit de Nederlandse bouwwereld hun favoriete bouwwerk van na de industriële revolutie kiezen. Het leverde de volgende lijst op: de Deltawerken, het Panamakanaal, Sagrada […]

rijswijk – De Deltawerken staan evenals onder meer de Eiffeltoren en de Golden Gate Bridge op de lijst van de zeven wereldwonderen van de moderne tijd. Maandblad Quest liet 111 experts uit de Nederlandse bouwwereld hun favoriete bouwwerk van na de industriële revolutie kiezen.

Het leverde de volgende lijst op: de Deltawerken, het Panamakanaal, Sagrada Familia (Barcelona), Eiffeltoren, het Opera House (Sydney), Golden Gate Bridge (San Francisco) en het viaduct bij Millau (Frankrijk).

Reageer op dit artikel