nieuws

Bilfinger Berger koopt leidingspecialist EHR

bouwbreed

mannheim – Bilfinger Berger neemt specialist in hoge drukleidingen EHR over. Dankzij de aankoop versterkt de bouwer uit Mannheim aanzienlijk zijn positie in de gehele waardeketen van pijpleidingsystemen. De onderneming heeft voortaan kwaliteiten in huis zowel op het gebied van planning, leverantie en montage als controle, onderhoud en herstel. Aankoop Essener Hochdruck-Rohrleitungsbau boekte vorig jaar […]

mannheim – Bilfinger Berger neemt specialist in hoge drukleidingen EHR over. Dankzij de aankoop versterkt de bouwer uit Mannheim aanzienlijk zijn positie in de gehele waardeketen van pijpleidingsystemen. De onderneming heeft voortaan kwaliteiten in huis zowel op het gebied van planning, leverantie en montage als controle, onderhoud en herstel.

Aankoop Essener Hochdruck-Rohrleitungsbau boekte vorig jaar een omzet van 160 miljoen euro. Bilfinger Berger denkt met EHR binnen de kortste keren 200 miljoen euro uit de markt te kunnen halen. Het bedrijf telt momenteel achthonderd medewerkers. Tot het werkveld van EHR behoren energiecentrales, industriële installaties en systemen voor stadsverwarming.

Reageer op dit artikel