nieuws

Yale-veegmachine werkt snel en stofvrij

bouwbreed Premium

vlaardingen – Om plekken als magazijnen, werkplaatsen, kleine en middelgrote productiebedrijven en parkeerplaatsen te ontdoen van zand, stof en grotere stukken vuil is er nu de Twinny Turbo. Een kleine achterloop-veegmachine van Yale, die leverbaar is in een elektrische uitvoering of met een 3.8 pk benzinemotor. De efficiënte stofafzuiging zorgt ervoor dat de omgeving stofvrij […]

vlaardingen – Om plekken als magazijnen, werkplaatsen, kleine en middelgrote productiebedrijven en parkeerplaatsen te ontdoen van zand, stof en grotere stukken vuil is er nu de Twinny Turbo. Een kleine achterloop-veegmachine van Yale, die leverbaar is in een elektrische uitvoering of met een 3.8 pk benzinemotor. De efficiënte stofafzuiging zorgt ervoor dat de omgeving stofvrij blijft. De veegcapaciteit bedraagt 2800 vierkante meter per uur.

Reageer op dit artikel