nieuws

Technische Unie vernieuwt website

bouwbreed

den haag – Op 1 mei presenteert Technische Unie de vernieuwde website www.technischeunie.com. Het bedrijf bedacht de verbeteringen in overleg met de gebruikers. Door de aanpassingen zijn artikelen sneller op te zoeken. De informatie verschijnt op één pagina met een afbeelding en een overzicht van de voorraad. Met de nieuwe zoekstructuur zijn de meeste producten […]

den haag – Op 1 mei presenteert Technische Unie de vernieuwde website www.technischeunie.com. Het bedrijf bedacht de verbeteringen in overleg met de gebruikers. Door de aanpassingen zijn artikelen sneller op te zoeken. De informatie verschijnt op één pagina met een afbeelding en een overzicht van de voorraad. Met de nieuwe zoekstructuur zijn de meeste producten uit het overgrote deel van de catalogi te vinden. De rest volgt in de komende maanden. Via de vernieuwde homepage wijst Technische Unie op onder meer nieuwe acties en diensten.

Reageer op dit artikel