nieuws

Start bouw derde perron in Breda

bouwbreed Premium

breda – Aan de noordzijde van het NS-station in Breda begint volgende maand de bouw van een derde perron. Dit perron is nodig vanwege de komst van de hogesnelheidstreinen in 2007 en een hogere frequentie van de treinenloop. BAM is inmiddels begonnen met de voorbereidende werkzaamheden. De bouwvergunning is deze week verleend aan opdrachtgever ProRail. […]

breda – Aan de noordzijde van het NS-station in Breda begint volgende maand de bouw van een derde perron. Dit perron is nodig vanwege de komst van de hogesnelheidstreinen in 2007 en een hogere frequentie van de treinenloop. BAM is inmiddels begonnen met de voorbereidende werkzaamheden. De bouwvergunning is deze week verleend aan opdrachtgever ProRail.

De aanleg van het derde perron loopt vooruit op de bouw van een openbaarvervoerterminal. Op termijn wordt het derde perron geïntegreerd in deze nieuwe terminal. Het nieuwe perron moet voor het einde van het jaar klaar zijn.

Reageer op dit artikel