nieuws

Roden ruim een dag zonder communicatie

bouwbreed

roden – Roden en omgeving was ruim een dag verstoken van televisie, radio, telefoon en internet. Tijdens graafwerkzaamheden bij het dempen van een vijver waren zes kabels stukgetrokken, waarvan vijf glasvezelkabels. Essent is ruim een dag bezig geweest om de schade te herstellen. De veroorzaker van de schade wordt aansprakelijk gesteld. Voor zover bekend is […]

roden – Roden en omgeving was ruim een dag verstoken van televisie, radio, telefoon en internet. Tijdens graafwerkzaamheden bij het dempen van een vijver waren zes kabels stukgetrokken, waarvan vijf glasvezelkabels. Essent is ruim een dag bezig geweest om de schade te herstellen. De veroorzaker van de schade wordt aansprakelijk gesteld. Voor zover bekend is er voor de uitvoering van de graafwerkzaamheden geen KLIC-melding gedaan.

Reageer op dit artikel