nieuws

Eenvoudige softwareapplicatie puinbrekers

bouwbreed

den haag – Met de nieuwe softwareapplicatie �Puinbreken met een grote Q� voldoen puinbreekbedrijven eenvoudig en snel aan de eisen van BRL 2506. Het hulpmiddel is ontwikkeld in opdracht van de Branchevereniging Mobiele Recycling en maakt een eind aan het papieren kwaliteitssysteem. De softwareapplicatie is afkomstig van Enviro Challenge in samenwerking met Valco Soft. Het gebruiksvriendelijke […]

den haag – Met de nieuwe softwareapplicatie �Puinbreken met een grote Q� voldoen puinbreekbedrijven eenvoudig en snel aan de eisen van BRL 2506.

Het hulpmiddel is ontwikkeld in opdracht van de Branchevereniging Mobiele Recycling en maakt een eind aan het papieren kwaliteitssysteem.

De softwareapplicatie is afkomstig van Enviro Challenge in samenwerking met Valco Soft. Het gebruiksvriendelijke hulpmiddel is vergelijkbaar met digitaal boekhouden. Formulieren en werkinstructies zijn met een muisklik op te roepen. Door gekoppelde formulieren hoeven de gegevens maar eenmalig te worden ingevoerd.

Via een verbinding met een Grafisch Informatie Systeem zijn plattegronden van de omgeving van de breeklocatie automatisch te importeren waardoor het puinbreekbedrijf eenvoudig de exacte locatie van de breker kan aanduiden. Daarnaast kunnen eenvoudige wijzigingen in de regelgeving met een centrale server worden doorgevoerd.

Volgens de branchevereniging kan het computerprogramma een KAM-coördinator tot zo�n 50 procent in tijd besparen.

Reageer op dit artikel