nieuws

Deense Heidemij zet imago bij oud vuil

bouwbreed

roskilde – De bedrijven van de Deense Heidemaatschappij (Hedeselskabet) distantiëren zich via een naamsverandering van hun imago als woeste grondontginners. Eén van de twee dochtermaatschappijen gaat verder als Orbicon, de andere als HedeDanmark. “Nog te veel mensen denken dat we kerstbomen planten op de hei en motorzagen verkopen,” zo heet het in de toelichting bij […]

roskilde – De bedrijven van de Deense Heidemaatschappij (Hedeselskabet) distantiëren zich via een naamsverandering van hun imago als woeste grondontginners. Eén van de twee dochtermaatschappijen gaat verder als Orbicon, de andere als HedeDanmark. “Nog te veel mensen denken dat we kerstbomen planten op de hei en motorzagen verkopen,” zo heet het in de toelichting bij het initiatief. Orbicon ontwikkelt raadgeving op het gebied van milieubeheer, gww en energieproductie, HedeDanmark houdt zich primair bezig met aanleg en onderhoud van openbaar groen, oppervlaktewater en sportvelden.

Reageer op dit artikel