nieuws

VolkerWessels bouwt nieuwe wijk Hengelo

bouwbreed

hengelo – VolkerWessels gaat in Hengelo het woningbouwproject Kristenbos ontwikkelen. Dat zijn de gemeente en projectontwikkelaar gisteren overeengekomen. Het gaat om een gebied tussen Borne, Hengelo en industrieterrein Westermaat. Kristenbos gaat vijfhonderd woningen tellen. Daarnaast biedt het gebied plaats aan 5,5 hectare bedrijventerrein. Het project voorziet verder in de bouw van enkele nieuwe scholen. Naar […]

hengelo – VolkerWessels gaat in Hengelo het woningbouwproject Kristenbos ontwikkelen. Dat zijn de gemeente en projectontwikkelaar gisteren overeengekomen. Het gaat om een gebied tussen Borne, Hengelo en industrieterrein Westermaat. Kristenbos gaat vijfhonderd woningen tellen. Daarnaast biedt het gebied plaats aan 5,5 hectare bedrijventerrein.

Het project voorziet verder in de bouw van enkele nieuwe scholen. Naar verwachting zullen er ook enkele sportverenigingen naar Kristenbos worden verplaatst.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels