nieuws

Seniorenwoonproject Flamboyant Wonen op Curaçao voorlopig in ijskast

bouwbreed Premium

willemstad – Het bouwproject Flamboyant Wonen voor ouderen op Curaçao lijkt geen doorgang te vinden, nu initiatiefnemer Henk L., directeur van de Rotterdamse Patrimonium Woning Stichting (PWS), wordt verdacht van verduistering en door zijn werkgever is ontslagen. S. wordt met twee andere topbestuurders van PWS door de Nederlandse justitie verdacht van miljoenenzwendel. Zo wordt niet […]

willemstad – Het bouwproject Flamboyant Wonen voor ouderen op Curaçao lijkt geen doorgang te vinden, nu initiatiefnemer Henk L., directeur van de Rotterdamse Patrimonium Woning Stichting (PWS), wordt verdacht van verduistering en door zijn werkgever is ontslagen.

S. wordt met twee andere topbestuurders van PWS door de Nederlandse justitie verdacht van miljoenenzwendel.

Zo wordt niet uitgesloten dat hij met verduisterd geld van de woningstichting een dure villa op Curaçao heeft gekocht. Op datzelfde Curaçao zijn door PWS en de stichting Humanitas op initiatief van S. inmiddels voorbereidingen getroffen voor de ontwikkeling van een groot woon- en zorgcomplex voor ouderen, nabij het dorp St. Willibrordus. Rond deze tijd zou worden begonnen met de verkoop en verhuur van de 400 nog te bouwen woningen op een zestien hectare metend terrein. Behalve de huizen moeten volgens de plannen ook winkel- en sportfaciliteiten worden gerealiseerd. Maar volgens een woordvoerder van het Bestuurscollege, het eilandsbestuur, zijn de plannen �voorlopig� in de ijskast gezet.

Reageer op dit artikel