nieuws

Schotse scholen voor Bilfinger

bouwbreed

mannheim – Bilfinger Berger mag in Schotland een exclusief bod doen op een project om in publiek-private samenwerking drie scholen te bouwen en 32 jaar te beheren. De opdracht heeft een waarde van 100 miljoen euro. Groot-Brittannië heeft zich voor de bouwer uit Mannheim in snel tempo ontwikkeld tot de belangrijkste markt voor pps. Bilfinger […]

mannheim – Bilfinger Berger mag in Schotland een exclusief bod doen op een project om in publiek-private samenwerking drie scholen te bouwen en 32 jaar te beheren. De opdracht heeft een waarde van 100 miljoen euro.

Groot-Brittannië heeft zich voor de bouwer uit Mannheim in snel tempo ontwikkeld tot de belangrijkste markt voor pps. Bilfinger telt in het land momenteel acht projecten.

Reageer op dit artikel