nieuws

Onderzoek huisvesting rijksdiensten Zwolle

bouwbreed

den haag – De Rijksgebouwendienst onderzoekt samen met de gemeente Zwolle hoe de rijksdiensten in deze Hanzestad het best gehuisvest kunnen worden. De Rijksgebouwendienst wil het onderzoek omdat het verwacht wordt dat de vraag naar gebouwen voor overheidsdiensten veder gaat toenemen. De overheidsdiensten, waaronder de diverse afdelingen van ministeries, het openbaar ministerie en de belastingdienst […]

den haag – De Rijksgebouwendienst onderzoekt samen met de gemeente Zwolle hoe de rijksdiensten in deze Hanzestad het best gehuisvest kunnen worden. De Rijksgebouwendienst wil het onderzoek omdat het verwacht wordt dat de vraag naar gebouwen voor overheidsdiensten veder gaat toenemen. De overheidsdiensten, waaronder de diverse afdelingen van ministeries, het openbaar ministerie en de belastingdienst zitten nu verspreid over drie locaties in de stad.

Reageer op dit artikel