nieuws

Nieuwe Partner zaagt tot 400 millimeter diep

bouwbreed Premium

elburg – In het najaar verwacht op de Nederlandse markt: de K650 Cut-n-Break van Partner. Importeur G. Vosselman Techniek uit Elburg noemt de K650 een nieuwe methode om tot 400 millimeter diep te zagen. De Cut-n-Break kan raam- en deuropeningen zagen op plaatsen waar een overstek van hoeken niet gewenst is. De machine kan ook […]

elburg – In het najaar verwacht op de Nederlandse markt: de K650 Cut-n-Break van Partner. Importeur G. Vosselman Techniek uit Elburg noemt de K650 een nieuwe methode om tot 400 millimeter diep te zagen.

De Cut-n-Break kan raam- en deuropeningen zagen op plaatsen waar een overstek van hoeken niet gewenst is. De machine kan ook leidingen in sleuven zagen, gleuven en expansievoegen maken en barsten herstellen. De 10,1 kilo zware K650 gebruikt een luchtgekoelde tweetaktmotor die een vermogen levert van 3,5 kilowatt.

Vosselman levert ook de nieuwe doorslijper K750 van Partner. Ook deze machine heeft een luchtgekoelde tweetaktmotor. Die genereert 3,7 kilowatt aan vermogen en produceert zo�n 70 procent minder uitlaatgas. Een actief lichtfilter reinigt de verbrandingslucht in drie stappen en verlengt daarmee de levensduur. Een nieuwe geluiddemper vermindert het lawaai met ruim een kwart. Een eveneens nieuwe trillingdemper maakt het gebruik comfortabeler.

Reageer op dit artikel