nieuws

Kitpistool Click Gun druppelt niet na

bouwbreed

goes – Griffon ontwikkelde de Click Gun, een kitpistool met een aantal handige eigenschappen. Zo biedt het pistool een slim direct-stopsysteem, waardoor de lijm of de kit meteen stopt als de hendel wordt losgelaten. Van nadruppelen is geen sprake meer. Hierdoor zijn een maximale precisie en een egale verwerking mogelijk, aldus de producent. Ook is […]

goes – Griffon ontwikkelde de Click Gun, een kitpistool met een aantal handige eigenschappen. Zo biedt het pistool een slim direct-stopsysteem, waardoor de lijm of de kit meteen stopt als de hendel wordt losgelaten. Van nadruppelen is geen sprake meer. Hierdoor zijn een maximale precisie en een egale verwerking mogelijk, aldus de producent.

Ook is het met de Click Gun mogelijk om de lijmkoker volledig – dus 360 graden – te draaien en te gebruiken. Zo zijn met gemak hoeken en andere moeilijke plaatsen te bereiken. Het nieuwe kitpistool is universeel; het past op alle merken kokers. Griffon maakt deel uit van kitten- en lijmenfabrikant Bison International.

Reageer op dit artikel