nieuws

Hitachi-haakse slijpers werken comfortabel

bouwbreed

nieuwegein – Hitachi Power Tools Netherlands brengt twee vernieuwde haakse slijpmachines. Deze eenhandsmachines G12SA3 (115 millimeter) en G13SB3 (125 millimeter) werken dankzij een nieuw ergonomisch design comfortabeler. Ze hebben ook een antivibratiehandvat. Aanpassingen aan het anker zorgen voor een langere levenssduur. De nieuwe slijpers hebben een onbelast toerental van 11.000 en een spindelblokkering. Bij de […]

nieuwegein – Hitachi Power Tools Netherlands brengt twee vernieuwde haakse slijpmachines. Deze eenhandsmachines G12SA3 (115 millimeter) en G13SB3 (125 millimeter) werken dankzij een nieuw ergonomisch design comfortabeler. Ze hebben ook een antivibratiehandvat. Aanpassingen aan het anker zorgen voor een langere levenssduur.

De nieuwe slijpers hebben een onbelast toerental van 11.000 en een spindelblokkering. Bij de G13BS3 is de beschermkap zonder gereedschap in te stellen.

Hitachi G13SB3.

Reageer op dit artikel