nieuws

Heembouw wint prijs voor service en klantgerichtheid

bouwbreed

roelofarendsveen – Heembouw heeft dit jaar de Sterkste Schakel-trofee gewonnen voor de beste onderneming in de regio Rijnland op het gebied van service en klantgerichtheid. Holding directeur Stefan van der Zwet nam de prijs in ontvangst uit handen van Ger van Riek van Vink Lisse, de winnaar van de vorige editie van de Sterkste Schakel.

De verkiezing van de Sterkste Schakel wordt jaarlijks onder auspiciën van het regionale zakenmagazine Rijnstreek Business gehouden. De Sterkste Schakel richt zich op het identificeren van bedrijven uit de regio Rijnland die service en klantgerichtheid tot kunst hebben verheven.

Nominatie voor deelname aan de Sterkste Schakel gebeurt door andere bedrijven uit de regio.

In totaal 24 finalisten, verdeeld over acht branches, waren vrijdag 3 maart in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk met hun supporters aanwezig tijdens de finaleavond. Nadat eerst de acht branchewinnaars, waaronder Heembouw, bekend waren geworden, werd Heembouw tot overall winnaar uitgeroepen.

Een unanieme beslissing van de breed samengestelde jury – bestaande uit vertegenwoordigers van het bedrijfsleven uit de Rijnlandse regio – die voor Heembouw koos vanwege de niet aflatende hang naar kwaliteit. “Bij Heembouw sporen de medewerkers elkaar aan tot een beter product voor de klant”, luidde een citaat uit het juryrapport.

Reageer op dit artikel