nieuws

Heddes deelt gratis helikoptervluchten uit

bouwbreed Premium

ijmuiden – Zeeveldt Projectontwikkeling – een dochteronderneming van Heddes Bouw uit Hoorn –  heeft een bijzondere manier bedacht om zijn nieuw te bouwen appartementen onder de aandacht te brengen. De projectontwikkelaar deelt helikoptervluchten uit aan toekomstige bewoners van een nieuwbouwcomplex in hartje IJmuiden. Gegadigden voor een van de zestien appartementen en acht maisonnettes die een […]

ijmuiden – Zeeveldt Projectontwikkeling – een dochteronderneming van Heddes Bouw uit Hoorn –  heeft een bijzondere manier bedacht om zijn nieuw te bouwen appartementen onder de aandacht te brengen. De projectontwikkelaar deelt helikoptervluchten uit aan toekomstige bewoners van een nieuwbouwcomplex in hartje IJmuiden. Gegadigden voor een van de zestien appartementen en acht maisonnettes die een optie nemen, krijgen een vlucht over IJmuiden voor twee personen cadeau.

Reageer op dit artikel