nieuws

Fluiten naar de schilder

bouwbreed Premium

den haag – Woensdag 5 april worden de rollen voor één dag omgedraaid. De Nederlandse vrouwen fluiten naar de schilders op de ladders en in hun hoogwerkers in plaats van andersom. Tenminste, dat hoopt Sigma Coatings. De verffabrikant heeft de eerste woensdag van april uitgeroepen tot Nationale Schildersdag en heeft samenwerking gezocht met Radio 538. […]

den haag – Woensdag 5 april worden de rollen voor één dag omgedraaid. De Nederlandse vrouwen fluiten naar de schilders op de ladders en in hun hoogwerkers in plaats van andersom.

Tenminste, dat hoopt Sigma Coatings. De verffabrikant heeft de eerste woensdag van april uitgeroepen tot Nationale Schildersdag en heeft samenwerking gezocht met Radio 538. De zender zal alle vrouwen oproepen om via een speciaal telefoonnummer, de nationale fluitlijn, de groeten te doen aan hun favoriete schilder. Voor de mooiste fluitsters en de meest nagefloten schilders zijn prijzen beschikbaar.

Reageer op dit artikel