nieuws

ECI-onderscheiding voor pps-project A59

bouwbreed

DELFT – Bouwcombinatie Poort van Den Bosch heeft voor de ombouw van de rijksweg A59 tussen Rosmalen en Geffen de �ECI Active Project of the Year 2006 Award� ontvangen. Dat gebeurde op de jaarlijkse conferentie van het European Construction Institute (ECI) op de Technische Universiteit Delft. ECI reikt jaarlijks zo�n onderscheiding uit. De A59 is […]

DELFT – Bouwcombinatie Poort van Den Bosch heeft voor de ombouw van de rijksweg A59 tussen Rosmalen en Geffen de �ECI Active Project of the Year 2006 Award� ontvangen. Dat gebeurde op de jaarlijkse conferentie van het European Construction Institute (ECI) op de Technische Universiteit Delft. ECI reikt jaarlijks zo�n onderscheiding uit.

De A59 is de eerste autosnelweg die in publiek-private samenwerking is aangelegd. Het project is net afgerond. Poort van Den Bosch (een combinatie van BAM, Boskalis en Fluor) kreeg de prijs onder meer vanwege de veilige uitvoering, de snelle oplevering (eerder dan gepland) en de goede verkeersmaatregelen en communicatie met de omwonenden.

Reageer op dit artikel