nieuws

DIM Vastgoed breidt uit in Atlanta

bouwbreed

rotterdam – DIM Vastgoed heeft voor 14,2 miljoen dollar een winkelcentrum bij de Amerikaanse stad Atlanta gekocht. Dat maakte het vastgoedfonds donderdag bekend. Het winkelcentrum heet Governors Town Square en staat in Acworth, een voorstad van Atlanta in de staat Georgia. DIM Vastgoed rekent bij de aankoop op een nettoaanvangsrendement van ongeveer 7 procent. Van […]

rotterdam – DIM Vastgoed heeft voor 14,2 miljoen dollar een winkelcentrum bij de Amerikaanse stad Atlanta gekocht. Dat maakte het vastgoedfonds donderdag bekend. Het winkelcentrum heet Governors Town Square en staat in Acworth, een voorstad van Atlanta in de staat Georgia. DIM Vastgoed rekent bij de aankoop op een nettoaanvangsrendement van ongeveer 7 procent.

Van de aankoopprijs wordt 11 miljoen dollar extern gefinancierd, aldus DIM. Het vastgoedfonds heeft nu negentien objecten in portefeuille met een totale boekwaarde van ruim 400 miljoen dollar.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels