nieuws

Complex Castricum mag worden gebouwd

bouwbreed

castricum – De Raad van State heeft de bezwaren van omwonenden tegen het nieuwbouwplan de Gouden Stulp in Castricum ongegrond verklaard. Het plan omvat de nieuwbouw van veertien appartementen, winkels en bungalows in de dorpskern. Een bijna 11 meter hoge zijmuur van de Gouden Stulp was een van de belangrijkste redenen voor omwonenden om bij […]

castricum – De Raad van State heeft de bezwaren van omwonenden tegen het nieuwbouwplan de Gouden Stulp in Castricum ongegrond verklaard. Het plan omvat de nieuwbouw van veertien appartementen, winkels en bungalows in de dorpskern. Een bijna 11 meter hoge zijmuur van de Gouden Stulp was een van de belangrijkste redenen voor omwonenden om bij de voorzieningenrechter in Alkmaar beroep tegen het plan aan te tekenen. Ze kregen van de de Alkmaarse rechtbank geen gelijk. De Raad van State heeft dit oordeel gevolgd. “De gevel komt op ongeveer 6 meter vanaf de perceelgrens van een van de bezwaarmakers, dus de hinder valt mee”.

Reageer op dit artikel