nieuws

Belgen praten mee over tunnel A2

bouwbreed

MAASTRICHT – Inwoners van Belgisch Limburg mogen meepraten over de tunnel voor de A2 in Maastricht. In een grote advertentie in de Belgische krant Het Belang van Limburg werden inwoners gisteren uitgenodigd in te spreken over de ondertunneling in Maastricht. Dat mag nog tot 10 april. Zij zijn ook uitgenodigd voor een informatiemarkt op 22 […]

MAASTRICHT – Inwoners van Belgisch Limburg mogen meepraten over de tunnel voor de A2 in Maastricht. In een grote advertentie in de Belgische krant Het Belang van Limburg werden inwoners gisteren uitgenodigd in te spreken over de ondertunneling in Maastricht. Dat mag nog tot 10 april.

Zij zijn ook uitgenodigd voor een informatiemarkt op 22 maart in MVV-stadion De Geusselt. Wettelijk is de huidige inspraakronde niet verplicht. Maar de gemeente Maastricht wil burgers op zoveel mogelijk manieren betrekken bij de plannen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels