nieuws

Architecten gaan akkoord met nieuwe cao

bouwbreed Premium

amsterdam – De Bond van Nederlandse Architecten (BNA) is akkoord gegaan met de cao voor 2006-2007. Werknemers zetten al eerder hun handtekening. In de cao is bepaald dat architecten per 1 juli 1,75 procent loonsverhoging krijgen. In geval van ziekte krijgen de bouwmeesters het eerste jaar 100 procent van hun salaris doorbetaald, in het tweede […]

amsterdam – De Bond van Nederlandse Architecten (BNA) is akkoord gegaan met de cao voor 2006-2007. Werknemers zetten al eerder hun handtekening. In de cao is bepaald dat architecten per 1 juli 1,75 procent loonsverhoging krijgen. In geval van ziekte krijgen de bouwmeesters het eerste jaar 100 procent van hun salaris doorbetaald, in het tweede jaar 70 procent. “Dat blijft 100 procent als de werknemer zich houdt aan de reïntegratievoorschriften”, aldus een toelichting van de BNA. Verder is onder meer besloten dat de regeling voor kinderopvang in fasen wordt uitgebreid waarbij het uiteindelijk de bedoeling is dat er geen maximum is voor het aantal kinderen en de kosten.

Reageer op dit artikel